Dávid menni Amszterdam

 
A MEC-Vasas újabb fiatal tehetsége juthat el nemzetközi vizekre!
 

Daróczi Dávid már serdülő korában is biztatóan szerepelt a MEC-Vasas korosztályos hajóiban, az április végén Szegeden megrendezett válogatóversenyen pedig ismét meggyőző teljesítményt nyújtott. Miután a fiú ifjúsági egypárevezősök mezőnyében megnyerte saját előfutamát, az elődöntőből második helyen jutott a fináléba, ahol a szegedi Kunstár, és a győri Csizmadia mögött állhatott fel a dobogó harmadik fokára. Ez az eredmény pedig egyben azt is jelenti, hogy Dávid a magyar színeket képviselheti a július 28. és 30. közötti Fiatalok Kupáján Amszterdamban, amely a nemzetközi versenyzéssel még csak ismerkedő, hazájukban már ígéretesen szereplő ifjak számára kínál tapasztalatszerzési lehetőséget. Dávid egyetlen nemzetközi regattán, a tavalyi Olimpiai Reménységek Versenyén indult eddig, ahonnan egyből bronzéremmel téhetett haza a fiú egypárevezősök mezőnyéből.

Az amszterdami utazással és versennyel kapcsolatban egyetlen "apró" probléma van, hogy Dávidnak és a MEC-Vasasnak minden költséget saját forrásból kell előteremtenie. Emellett Dávidnak nagy szüksége lenne arra, hogy klubedzője is elkísérje az útra. A fiatal evezős nemzetközi tapasztalatszerzése során különösen fontos, hogy mestere minden apró rezdülését testközelből követhesse, s az adott pillanatban hasznos tanácsokkal lássa el. Jelen helyzet szerint azonban nemcsak dr. Tevesz László, de még a fiatal sportoló utazását, szállását és egyéb költségeit is a klubnak kell előteremteni. Ezért a MEC-Vasas vezetése úgy döntött, támogatók révén, gyűjtéssel próbáljuk meg előteremteni az útiköltséget. S mivel korábban már Gerei Tamás hajóvásárlása kapcsán is megmutatta erejét a klub körüli támogatói közösség, bízunk abban, hogy ezúttal is sikerrel járunk.
 
 
Ehhez a sikerhez azonban rád is szükség van!
Kérünk, támogasd adományoddal Dávid útját és evezős karrierjét!
Célunk 500 000 ft összegyűjtése

A lenti számláló ennek az állapotát mutatja 
 
 
Dávid menni Amszterdam
Az adománygyűjtés állása: 100.56%
Jelölje meg a támogatásra szánt összeget!
2500 Ft
5000 Ft
10000 Ft
15000 Ft
20000 Ft
25000 Ft
Egyéni összeg:
Jelölje meg a fizetési módot!
Online bankkártyás
Simple biztonságos felületen keresztül
Banki átutalás
Saját bankod fiókjából vagy netbankból

Az alábbi gomb megnyomásával tudomásul veszem, hogy a Műegyetemi Evezős Club (1111 Budapest, Műegyetem rakpart 3.) adatkezelő által a www.mec.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: e-mail cím. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-affKöszönjük a támogatását!  Az átutalását kérjük a következő paramérekkel hajtsa végre:
Számlatulajdonos: Műegyetemi Evezős Club
Számlavezető bank: OTP Bank
Számlaszám11705998-21269239-00000000
Utalandó összeg: Ft
Banki közlemény: "DD"

Közösségi média