Elnökség

Németh Zsolt - elnök

A klubhoz 1990-ben csatlakoztam, egyetemistaként, pár éves (még Győrből hozott) evezős múlttal. Klubtagként rendszeresen versenyeztem felnőtt és masters korosztályokban, rövid- és hosszútávon, főleg csapatban de néha egyéniben is. A 2000-es években különösen a klub masters csapatának az összefogásában vállaltam aktív szerepet – amely az évek során nem csak versenyeken állta meg a helyét, hanem igazi baráti közösséggé vált és a klub egyik stabil pillére lett.
Nős vagyok, három gyermekünk van. Vállalati pénzügyi területen dolgoztam 26 évet közép- és felsővezetőként, jelenleg pedig külső tanácsadóként.
2020 ősze óta töltöm be a klub-elnöki posztot, elsődleges feladataim az elnökség munkájának szervezése és a klub külső képviselete.
 
B. Kiss Gabriella dr.– ügyvezető elnök
 
2003 óta evezek a MEC-ben. Néhány évre rá elkezdtem kitanulni a kormányos „mesterséget” is, amit azóta is űzök, és többek között a 2019-ben felnőtt magyar bajnoki címet nyerő férfi nyolcas kormányosa voltam.
Az Eötvös Loránd Tudományegyetemen végeztem geológusként, majd ott szereztem doktori fokozatot is. Jelenleg az ELTE Természettudományi Karán adjunktusként dolgozom, döntően ásványi nyersanyagkutatással foglalkozom. Házas vagyok, három gyermekünk van, akiknek az evezés és a Duna szeretete a vérükben van.
2010 óta vagyok az egyesület ügyvezető elnöke. E minőségemben az operatív munkáért és a napi adminisztratív teendőkért felelek, különös tekintettel a pályázatokra és részben a külföldi kapcsolattartásra.
 

Elnökségi tagok:

Horváth László
 
1999 őszén kerültem a Műegyetemi Evezős Clubba. Verseny eredményeimre egész életemben büszke leszek, de ennél fontosabbnak tartom azokat az élethosszig tartó barátságokat, emberi kapcsolatokat és értékeket, amiket a MEC közösségétől kaptam.
2016 és 2020 között a klub elnöki posztot töltöttem be. Jelenleg elnökségi tagként elsősorban a létesítményfejlesztéshez kapcsolódó feladatokkal (pályázatok, stb.) foglalkozom.
Építőmérnökként közlekedés tervezéssel és beruházások lebonyolításával foglalkozom.
 
 
Kiss Norbert
 
2011-ben, 12 évesen léptem be a klubba, itt tanultam meg evezni.  Mindvégig aktívan versenyeztem és versenyzek jelenleg is – a klub különböző csapatainak tagjaként itthon minden korosztályban sikerült bajnoki címet szereznem, nemzetközi szinten pedig U23 EB ezüstérem volt a legjobb eredményem.
A klubtól nagyon sok mindent kaptam az edzéseken és a versenyeken felül is, és reményeim szerint ezen értékek megtartása mellett tudom segíteni az elnökség munkáját.
Jelenleg építőmérnöknek tanulok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen.

 

 
Komáromi Máté
 
2010 óta evezek a MEC-ben. A klubban 2020 előtt kisebb szervezői feladatokat láttam el, 2020 óta vagyok elnökségi tag.
Versenyzőként MEC-es csapatok tagjaként felnőtt bajnoki és számos érmes helyezést szereztem. 
Politológiából diplomáztam az ELTE-n, jelenleg piackutatási területen dolgozom, ahol a klubban, evezésben tanult, elsajátított hozzáállást és értékeket is igyekszem kamatoztatni.
 
 
Pichler Balázs
 
1997 óta evezek a MEC-ben. A Budapesti Corvinus Egyetemen nemzetközi tanulmányok szakon végeztem, jelenleg az Innovációs és Technológia Minisztériumban dolgozom. Nős vagyok, két gyermek édesapja. Marketing ügyekért, csapatépítők szervezéséért, külföldi kapcsolattartásért felelek. 
 
 
Dr. Tevesz László
 
Tevesz László vagyok, 1999-ben kerültem a klubba. Aktív versenyzői pályafutásomat vetően 2009-tól edzőként, 2011 óta elnökségi tagként veszek részt az egyesület életében. A klub vezetőségi tagjaként a szakmai szempontok képviselete mellett a közösségépítő események, klubrendezvények szervezését vállaltam magamra.
 
 
 
A MEC edzői :
 
Ambrus Gábor - edző
Kovács Imre
Dr. Tevesz László -edző
Balogh Zsolt
Kenessey Piroska
 
 
 


Üzenet küldése

 

Közösségi média